<? echo $p_title; ?> - <? echo $SiteName; ?>

Chique

"Limitations live only in our minds.

But if we use our imaginations, our possibilities become limitless."

- Jamie Paolinetti

website hosting, domeinregistratie, e-mailhostingHosting, Domein

Goede hosting valt of staat met permanente bereikbaarheid en betrouwbare functionaliteit. Uw pagina´s moeten voorbij flitsen en uw bezoekers moeten niet eindeloos wachten op uw informatie. Onze webservers zijn ondergebracht bij een professioneel hostingcentrum. U hebt er geen omkijken meer naar. Het technisch systeembeheer, de technische beveiliging en de back-ups worden door ons geregeld.

Wij bieden zowel shared hosting als dedicated hosting. Na analyse van onze webadviseur wordt bepaald of de hosting van uw website plaatsvindt op onze shared hosting servers of op een dedicated server. Al onze servers zijn dual redundant uitgerust (dubbele ventilatoren, dubbele stroomtoevoer, dubbel uitgevoerde disks). 

Verder zijn onze shared hosting servers aan elkaar gekoppeld zodat uw site live blijft indien een van de servers uitvalt. U profiteert van state of the art machines, maar betaalt maar een fractie van de kosten.

Hebt u veel verkeer of speciale applicaties? Dan kunnen wij u ook dedicated hosting aanbieden. Dat betekent dat een server alleen voor uw website wordt gebruikt en niet wordt voorzien van andere websites. Wij verzorgen het beheer, de back-up en de monitoring. Wij leveren een A-merk server met uitgebreide configuratie, beveiliging en support contract. Daarnaast kunnen wij zorgen voor de juiste url-verwijzingen en bezoekerstatistieken.

Domeinregistratie

Ook kunnen wij u ook van dienst zijn bij de registratie van een domeinnaam voor uw website  (.nl of .com) (.net, .org, info, be, biz). Daarnaast verzorgen wij ook domeinverhuizingen en domeinforwards.

CMS Joomla!

Joomla is een vrij, open source contentmanagementsysteem. Dat wil zeggen dat u geen licentiekosten hoeft te betalen, en dat de meeste modules en componenten voor dit systeem vrij via internet verkrijgbaar zijn. Hierdoor is het een uitgebreid pakket, voor geringe kosten. Joomla is gebaseerd op het al langer bestaande Mambo CMS wat in het verleden vele prijzen heeft gewonnen.

Het Joomla CMS systeem is een softwarepakket gericht op gebruiksvriendelijkheid, en mogelijkheden voor de toekomst. Joomla is geschreven in PHP en werkt met een MySQL-database. Joomla heeft functies als het cachen van pagina's, RSS-feeds, printversies van pagina's, nieuwsflitsen, blogs, fora, opiniepeilingen, kalender, zoeken en taalinternationalisatie.
Het Joomla-pakket bestaat uit veel verschillende onderdelen, die zo veel mogelijk modulair gebouwd zijn. Dit om het maken van uitbreidingen (extensions) makkelijk te maken.

Enkele voorbeelden van extra uitbreidingsmogelijkheden:

  • Webwinkel 
  • Forum
  • Nieuwsbrief
  • Fotoboeken
  • Extra weblog functies
  • Zoekmachine vriendelijke URLs
  • Nederlandse taalmodule
  • Verschillende talen op de website
  • Statistieken
  • Automatische Sitemap

Chique Webdesign kan u hierin helpen een keuze te maken en de extenties voor uw website beschikbaar stellen!

 

 

De huisstijl: de ziel van elk bedrijf

Goed design vormt de basis voor communicatie en geeft door vorm, typografie en kleur richting en herkenbaarheid. In het Engels dekt de vlag nog beter de lading: corporate identity. Want identiteit, dat is waar het om gaat. Niet zozeer om gewoon mooi voor de dag te komen, maar zeker ook om richting en ondersteuning te geven aan doelstelling en visie.

Een goede huisstijl helpt in de beoordeling bij een eerste kennismaking via visitekaartje of brief en zet direct een bepaald beeld neer. Degelijk of juist hip, vertrouwenwekkend of brutaal, flitsend of zakelijk. Kortom: op ieder potje past een dekseltje.

Dat dekseltje willen wij er graag op zetten natuurlijk. We hebben ruime ervaring, opgedaan voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende branches.

 

Van ontwerp tot en met uitwerking

We verzorgen het totale traject, van eerste ontwerp tot en met DTP en drukwerkbegeleiding van briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, offertemappen, enz. We werken met betrouwbare drukkerijen die garant staan voor onberispelijke levering en kwaliteit.